NOTD: mix 'n matchVolgens mij is dit de beste nail art die ik al gemaakt heb! Mijn vriendin Tara is altijd superblij als ik haar nagels wil doen. Wat leuk is, is dat ze me altijd mijn ding laat doen zodat ik nieuwe zaken kan proberen! Ik zocht naar wat inspiratie op Pinterest en vond enkele 'mix & match' nail arts en heb er zelf wat mee gedaan. Ik ben echt tevreden van het resultaat!

I think this is the best nail art I did so far! My friend Tara is always more than happy when I want to do her nails. Even better for me is that she just let's me do my own thing so I can try new things! I've searched for inspiration on Pinterest and found some 'mix & match' nail arts and did my own thing with it. I like the result a lot!


Op deze twee foto's zie je beide handen nog eens duidelijk, maar die eerste foto vind ik geweldig! Wat vind jij van deze nail art? 

These two pictures show you both hands more clear, but I just love that first picture! Do you like this nail art?

Nathalie