Beauty favorites of 2014 #3

Vandaag laat ik nog een keertje mijn nieuwste beauty favorieten zien! Te beginnen met dit masker van Pantene, het ruikt lekker, doet alle knopen direct verdwijnen en heeft een aangename structuur. 
ENG: Today I’m showing my newest beauty favorites! First up is this hair mask from Pantene. I love how it smells, all knots are gone and I like the structure of it. 
Mijn epilator en reinigingsborstel van Braun zijn echt dé favoriet van de afgelopen tijd. Ik had voor mijn Clarisonic een deep pore borsteltje gekocht maar daar kan mijn huid blijkbaar toch niet al te goed tegen. Dus momenteel gebruik ik dit borsteltje om mijn make-up er ‘s avonds af te halen. De epilator gebruik ik voor mijn benen, de eerste keer deed gigantisch pijn maar nu ga ik er vlotjes over. 
ENG: I’ve been using my epilator and cleaning brush from Braun so much lately! I bought a wrong brush for my Clarisonic (deep pore) and since then I’m using this one every day to clean my face from all my make-up. The first time that I used the epilator on my legs it was so painful! But now I got used to it and I just go over it easily. 


The Diorskin nude shimmer is just gorgeous! No more words needed ;-). 

And so is this pink Dior liner. Find a look of the day here.  
This eyebrow set from Catrice is such a useful tool. Julie bought it for me and I’ve been using it every day.  

En tot slot deze lippenstift van NYX cosmetics. Een warm kleurtje, perfect voor wanneer het wat kouder was in augustus. Welk product zou jij wel eens willen proberen?
ENG: And lastly I love this lipstick from NYX cosmetics. It’s a very warm colour, perfect for when it was a bit colder in August. Which product would you love to try?

Nathalie