Een must aan het strand: strohoedjes!

Frassy                                                    Nany’s Klozet
*This post is only in Dutch*
«Sponsored post» Ik heb net een reis geboekt en kan eindelijk beginnen aftellen naar een trip naar de zon! Ik ga 10 dagen naar Spanje en kan niet wachten om op het strand te liggen van ‘s morgens tot ‘s avonds. Regelmatig een lekkere frozen yoghurt gaan halen om wat af te koelen, op een matras in de zee dobberen en gewoon lekker relaxen, zalig! Op vakantie moet je natuurlijk heel wat meenemen, zonnecrème, bikinis, slippers,… Maar als je iets ook zeker moet meenemen wanneer je deze zomer naar warmere oorden vertrekt, dan is het een leuk strohoedje. Ik heb elke blogger al wel met eentje gespot. Zo’n hoedje geeft je beach outfit onmiddellijk een extra fashionable detail én beschermt je haar en gezicht tegen de zon. Zo’n hoedje is trouwens ook perfect om je festivaloutfit mee af te werken!

Song of style

Ik heb er al heel wat gepast de afgelopen weken, maar mijn perfecte strohoedje heb ik tot op heden nog niet gevonden. De tijd begint te dringen, want binnen 2,5 week vertrek ik al en ik wil echt een hoedje meenemen. Op de webshop Cecil spotte ik alvast deze twee leuke exemplaren. De band erop maakt het in mijn ogen echt schattig! Ik zie mezelf al volledig op het strand met een leuke bikini, wat armcandy en een van deze hoedjes! Neem zeker eens een kijkje op de webshop van Cecil voor meer leuke accessoires aan een kleine prijs. Onderstaande sjaaltjes heb ik ook op de webshop Cecil gevonden en ze zijn perfect om de iets koelere vakantieavonden mee door te brengen… Een sjaaltje geeft ook direct een leuk accent aan een outfit. Het sjaaltje met de Zebra’s op vind ik echt cute!

Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor deze zomer? En zou jij een strohoed dragen op het strand of vind je het maar niets?

*Deze post is een advertorial

Nathalie