Navigation
29 April 2017
Home / Lifestyle / Instagram recap

Instagram recap

Eindelijk tijd voor een blogpost! Het zwaarste examen is achter de rug en het ging gelukkig redelijk. Ik laat jullie in deze post een overzichtje zien van mijn leukste Instagram-foto’s. Instagram werkt echt verslavend! Voor degenen die er niet opzitten, lijkt het me leuk om elke maand een overzicht te maken. Dus je mag altijd laten weten of je het leuk vindt of niet. Moest je me willen volgen kan dat onder de naam ‘nathalievandenberg’. Wat zijn jouw plannen voor het weekend? Bij mij uiteraard leren… Zeg me dat ik niet alleen ben :D. 
Finally time for a post! I had the most difficult exam this morning and it went ok. In this post I’ll show you a recap of my Instagram-pictures. It’s so addictive! For those who aren’t on Instagram, it seems fun to have a recap like this each month. Let me know if you like it or not. If you want to follow me, this is my username: nathalievandenberg. So, what are your plans for the weekend? Of course I have to study… Please tell me I’m not the only one :D.


This 3D art is so much fun!Miauw!

A few days before I had to study… Enjoying the sun!

Crackle nails

This doesn’t seem interesting, right?


Made those glittershoes myself, took me a lot of time! Do you like it?


Nathalie

273 Comments

  • Sur les beaux ciels d’ete de ces temps-ci, ce serait du a l’eruption du Matsuwa-Fuji, ou Sarychev Peak dans les Iles Kouriles, et qui projettent des tonnes de cendres et autres particules favorisant la diffusion de la lumiere dans l’atmosphere…

 1. Lovely pics. Instagram looks great with these pictures especially the one with those nails. Keep up the great work, Nathalie!

  Girls, we followed you please be kind and do the same.

  11&Chic
  The site for women looking for stylish designer shoes in their size, size 11

  http://www.11andchic.com

 2. Ik heb geen iPhone dus ook geen Intagram maar ik vind het altijd heel leuk om foto's te zien van anderen. Veel succes nog met je examens!

 3. Hi, you have a great blog! I will definitely follow you!
  We have some things in common – Networkmodels and also the Universiteit Antwerpen, I was an Erasmus there! I had the best time in Antwerp! 🙂
  Good success with your blog!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *