* This post is only in Dutch because it’s not very relevant to my English readers *
Deze week ben ik samen met Julie de nieuwigheden gaan bekijken bij Ici Paris XL. We houden beide van beauty dus vonden het heerlijk om allemaal nieuwe producten te ontdekken! Hierboven zie je hoe we door Givenchy werden opgemaakt. We kozen beide voor een felle lipkleur naar aanleiding van hun nieuwe collectie Le Rouge. Heel leuk bij deze collectie is dat je een matching nagellakkleurtje kan kopen bij je lippenstift! 

Deze lippenstift in lederen hoesje viel bij ons ook erg in de smaak. Prijs: €35
Smoothies en gebak, we werden weer in de watten gelegd!
Kenzo €52,50

Onze favoriet van de dag was Kenzo. Op de bovenste foto zie je een vrouwen- en mannenparfum, waarvan de flesjes in elkaar passen en die bovendien exclusief bij Ici Paris XL te verkrijgen zijn vanaf maart. Op de onderste foto zie je Kenzoki, de skincare lijn van Kenzo. Een leuke cadeautip voor Valentijn is het toilettasje met drie kleine producten erin (€24): een masker, dagcrème en een bodylotion. Ideaal ook om mee te nemen op reis. 

Bij Ioma konden we onze huid laten analyseren. Aan de hand van twee toestellen kijkt men naar de structuur van je huid, de hoeveelheid bacteriën, je rimpels, roodheid,… Na deze analyse kijkt men welke producten voor jouw huid aangeraden zijn. 

Deze Travel Spray is echt handig. Je kan het gewoon op je parfumflesje zetten en vervolgens parfum opzuigen. Zo kan je je favoriet parfum meenemen op reis of in je handtas in miniformaat. Te koop vanaf mei voor €9,95.

Van Qiriness vonden we vooral deze drie producten interessant, die voor een leuk beauty-ritueel zorgen. Eerst is er de gezichtspeeling, vervolgens met het bruistablet een gezichtssauna en afronden doe je met een gezichtsmasker.

Philosophy heeft ook aan Valentijn gedacht. Deze limited edition parfums met prachtige verpakking zijn verkrijgbaar voor €35,5

Glitterende doosjes bij Jimmy Choo! In de flash collectie vind je een bodylotion, douchegel en parfum. Vanaf februari te verkrijgen.
Wie nog op zoek is naar de perfecte BB-crrème kan die vinden bij Filorga (€39)

We sloten de dag af met een kleurtje te kiezen uit het grote aanbod van Only You om vervolgens een mooie manicure te krijgen! Welk product zou jij wel eens willen proberen? 

Nathalie