Event: & Other Stories Opening in Antwerp!

Eergisteren ging ik naar dé winkelopening van het jaar. Die van & Other Stories! Mega-gehyped en hoewel de kleren niet mijn ding zijn, ben ik verliefd geworden op zowat àlle accessoires en schoenen. De winkel is één van de mooiste in Antwerpen (of misschien wel de mooiste?), hij is gigantisch maar toch voelt het aan alsof je in een boetiek shopt, heerlijk! Hij is vanaf vandaag open om 12:00, de eerste 50 klanten krijgen een speciaal cadeau, go for it! Bekijk hieronder mijn video, en laat me zeker weten wat jij van de winkel vindt! Ik ben in elk geval erg blij met deze nieuwe aanwinst in Antwerpen! 
ENG: On wednesday I went to the store opening of &Other Stories in Antwerp. It’s hyped a lot and even though the clothing is not really my style, I fell in love with almost all accessories and shoes. The shop is one of the prettiest in Antwerp, it’s huge but you still feel like you’re shopping in a boutique, which I love! The opening is today at 12:00 and the first 50 people get a gift, so go for it! Below you can see a video with my impressions, be sure to let me know in the comments what you think of this new shop! I’m happy they settled in Antwerp! 

Crushing on these two bags! 

& Other Stories
Gasthuisstraat 17
2000 Antwerp

Nathalie

Ps: Thanks to Karlien & Grietje for filming some of my shots 😉