Feature: 7FAM blog

Misschien heb je het al gemerkt dat deze zwarte blinkende broek van 7FAM mijn favoriet is. Ik ben blij dat het ook 7FAM is opgevallen! Ze hebben een superleuk artikel geschreven over mij en mijn blog op hun blog. Je kan het hier bekijken. Ik ben echt een grote fan van 7FAM. Ik heb vier jeansbroeken van hen en ik kan niet wachten op de zomer zodat ik mijn nieuwe broek met bloemenprint kan dragen! Ik was blij om te zien dat ze een wedstrijd hebben waarbij je je favoriet item kan winnen. Je hoeft hiervoor enkel naar deze link te gaan, je favoriet item te kiezen en enkele gegevens in te vullen over jezelf. Wanneer ik op hun webshop naar mijn favoriet zocht, kon ik het niet laten om enkele met jullie te delen. 

Maybe you’ve already noticed that my favorite pair of pants is a black shiny one from 7FAM. I’m happy to see that 7FAM also noticed it! They wrote a really nice article about me and my blog on their blog. You can check it out here. Of course I’m also a big fan of 7FAM in general. I have four 7FAM denim pants and I can’t wait for summer so I can wear my new flower-printed pants! I was more then happy to see that they launched a competition to win your favorite item. All you have to do is go to this link, select your favorite item and fill in some information about yourself. When I was browsing at their webshop, I just had to share some favorites with you!

Click on the image for a bigger size

Niet gemakkelijk om er één favoriet uit te kiezen hé? Kan je raden welke mijn favoriet is?
Hard to pick a favorite one, isn’t it? Can you guess mine? 

Nathalie