Feature: Girlscene & flair

Deze week ben ik twee keer ergens verschenen! In de Flair heb ik mijn Fashion ID laten checken om te weten welke kleuren en kleding het best bij me passen. Je kan zelf ook HIER de test doen. Mijn blog staat erbij vermeld in kleine lettertjes maar toch ben ik er superblij mee! 
I’ve been featured twice this week! I was in a Belgian magazine called ‘Flair’ and had my fashion ID checked to know what kind of colours and shapes suit me best. They also mentioned my blog, which I’m very happy about!

Ik kwam ook in de rubriek Love The Look op Girlscene! Je kan het artikel HIER lezen en de outfit die ze tonen, vind je HIER. Geniet nog van jullie zaterdagavond!
I also got featured in Love The Look on Girlscene! You can find the article HERE and the featured outfit HERE. Have a nice evening!

Nathalie