Find me this weekend @ Guess party & Bloggers closet sale

Drukke plannen dit weekend! Op vrijdag kan je me vinden bij de Guess Nashville party. Ik draag hierboven voor de gelegenheid ook een Guess outfitje. Het zou leuk zijn om enkele van mijn lezers tegen te komen! Het event vindt plaats bij The Villa en je kan er binnen met een lidkaart van The Villa, of een lidkaartje kopen voor 10 euro. Alles zal helemaal in Guess thema zijn. Op zaterdag kan je me vinden op de bloggers sale van AFF. Ik zal er heel wat kleding verkopen. Laat me zeker weten als ik je op een van deze dagen misschien tegen kom!

ENG: Hi guys, busy plans this weekend! Friday I will be at the Guess Nashville party! I’m wearing Guess clothes in the picture above. It would be really cool to meet you there. It’s at The Villa in Antwerp and everything will be in Guess theme! The entrance is free if you have a membership card and if not, a card is only 10 euro. On saturday I will be selling a LOT of clothes at the bloggers sale of AFF. Let me know if I’ll see you around at one of these two evens! 

Nathalie