Guest post: Camouflage pants

Tijd voor mijn eerste gastpost! Je hebt de print die ik draag waarschijnlijk al vaak gezien op broeken en jasjes. Deze legerprint is heel leuk om je outfit er onmiddellijk stoer te laten uitzien. Het staat super gecombineerd met studs! Ik droeg de broek met een grijze trui van Only, want met deze print hou ik de rest van mijn outfit liefst neutraal. De outfit droeg ik om naar het event van Add My Berry te gaan. Nathalie droeg toen haar nieuw jeanshemdje van Only zoals je hier kan zien.

Time for my first guest post! You have probably already seen the print that I’m wearing on pants and jackets. This army print is very nice to have an instant tough outfit. It looks great when you combine it with studs! I wore the pants with a grey sweater from Only because I like to keep the rest of my outfit neutral. I wore this outfit to the event of Add My Berry. Nathalie was wearing her new denim shirt from Only as you can see here
I’m wearing:
Sweater: Only
Pants: Monday
Shoes: Unknown
Belt: Unknown
Ik vind het een fantastische print. Wat vind jij ervan?
I think it’s a fantastic print. What do you think of it?Julie