Hoss Intropia: my outfit

I’m entering a competition of Hoss Intropia to win a complete outfit! You have to pick five items from their webshop, and put an outfit together. On the 22th of june they will pick twelve winners, that receive their outfit. The clothing is a bit expensive for a 14-year-old-girl, so I would be soooooo happy if I win this. I think it’s a great challenge, since I normally never shop online and this is the first time I put an outfit together. So here’s my outfit, let me know your opinion! 
Ik doe mee met de wedstrijd van Hoss Intropia om een volledige outfit te winnen! De bedoeling is dat je vijf items kiest uit hun webshop, waarmee je een outfit samenstelt. De 22ste juni kiezen ze twaalf winnaars, die hun volledige outfit winnen! De kleding is een beetje prijzig voor een 14-jarige dus daarom zou het echt super zijn als ik zou winnen. Ik vond dit een leuke uitdaging, aangezien ik normaal nooit online shop en ik ook nog nooit een outfit heb samengesteld. Dit is mijn outfit, ik ben benieuwd wat jullie mening is!
5. Bolero

Would you wear this outfit?

Zou jij deze outfit dragen?

Julie