Ik wil jullie ook graag iets laten zien van mijn modellenwerk, deze post gaat dus over mijn laatste shoot! De fotograaf was Pieter De Smedt-Jans en de visagiste was Bonny Goyvaerts. De styling werd verzorgd door Sarah Roelstraete. Het thema was sportief-chique. Ik ben echt heel blij met deze foto’s en hopelijk vinden jullie ze ook leuk! Welke outfit past het beste bij me?

I also want to show you something of my modelling, so this post is about my last shoot! The photographer was Pieter De Smedt-Jans and MU was by Bonny Goyvaerts. The styling was by Sarah Roelstraete. The theme was ‘sporty chic’. I’m so happy with these pictures, and I hope you like it too! Which look do you like most on me?
1.

2.

3.

4.

5.

6.

Je kan mijn modellenwerk bekijken op mijn facebookpagina. Klik hier!

You can see all my modelling at my facebookpage. Click here!

Nathalie