I WON THE BLOGGER BATTLE (+Question about comment system)!

Omg, even een snelle post voor wie me niet volgt op Facebook of Twitter, ik heb de blogger battle gewonnen! Allemaal dankzij jullie! Echt bedankt om te stemmen, jullie zijn echt geweldig! Elke blogpost komt nu ook op Follow Fashion wat voor een blog als mijne echt veel betekent! Ik heb echt de beste volgers! Jullie kunnen mijn interview hier lezen. Ik wil jullie ook een vragen om onderstaande poll in te vullen over mijn comment systeem. Ik wil eigenlijk facebook niet meer gebruiken aangezien ze geen melding geven als ik antwoord op een comment, wat best lastig is! Disqus doet dit wel maar is minder bekend bij de meeste mensen. Aan iedereen die comment op mijn blog: laat het me zeker weten! 
                                  

ENG:Omg guys! Just a quick post for those that don’t have me on Facebook or Twitter, I won the blogger battle! All thanks to you! Thank you so much for voting, you guys are amazing! Every blogpost will now also come on Follow Fashion wish means a lot for a blog like mine. I have the best followers ever! I also want to ask you to fill in this little poll about my comment system. I don’t want to use facebook anymore because I often answer questions and unfortunately facebook does not give you a notification… Disqus does, but is less known with most people. So to the people that comment on my site: let me know! 

Nathalie