Inspiration: Bicycles and fashion

*This post is only for my Dutch readers*

Na mijn vorige inspiratiepost is het tijd voor een inspiratiepost over fietsen en mode. Fietsen is hot en als je daar bewijs voor nodig hebt dan kijk je best eens naar onderstaande foto’s. Fietsen is goed voor het milieu en goed voor je figuur. Bovendien ben je vaak sneller dan met de auto als je de stad in trekt. Zelf had ik een knalgroene opvouwfiets, maar die is helaas vorige maand gestolen. Tot mijn grote ergernis ga ik nu terug met het openbaar vervoer naar school… Bij het kijken naar een nieuwe fiets kwam ik op de webshop bikester.be. Hierop heb ik in elk geval al enkele beauties gezien die me zeker kunnen bekoren. Deze fashionable people tonen alvast hoe fashion en fietsen samengaan.

Source of all pictures: The Sartorialist
Op de volgende rode Batavus fiets met dit leuke mandje zou ik direct willen rijden! Ook al is het nu wat kouder, toch vind ik het heerlijk om met de fiets een frisse neus te halen. Veel aangenamer dan op een duffe tram te zitten die waarschijnlijk weer eens te laat komt. 

Ga jij vaak met de fiets naar je school of werk? En heb jij ook liever een fiets in een leuk kleurtje? 

Nathalie