Insta outfits of June

I’m wearing: 
C&A t-shirt
Just cavalli bag
Zara skort
Esprit jacket
Ray-ban sunglasses
Wie me volgt op Instagram (@curlsandbags) heeft deze outfits al voorbij zien komen maar ik wil ze toch even tonen voor degenen die dat niet doen. Vaak maak ik geen outfit shoots van outfits waarvan ik alle stukken al eens getoond heb of soms heb ik gewoon geen tijd voor outfits foto’s. Als je meer outfit posts wilt zien en het niet erg vindt dat sommige dingen al vaker voorbij zijn gekomen, comment dan zeker even!  Deze maand was het echt afwisseling tussen zomer outfits en eerder herfst outfits… Ik heb heel wat nieuwe items en één van mijn favoriete zijn toch wel mijn Bensimon sneakers. Hoewel ik graag op hakken loop, zitten mijn Bensimons altijd in mijn handtas, hihi! Welke outfit is je favoriet?
                                             
ENG: Those who follow me on Instagram (@curlsandbags) have already seen these outfits but I want to show them for those who don’t follow me. A lot of times I don’t do outfit shootings of outfits with pieces I’ve worn on my blog already or sometimes I just don’t have the time to do it. If you want to see more outfit posts and don’t mind that you see items a bit more, be sure to leave a comment! This month I had some summer outfits but also outfits that are more for autumn… I have a lot of new items but one of my favorite ones are my Bensimon sneakers. Even though I love high heels, my Bensimons are always in my bag ;-)! Which outfit is your favorite?

I’m wearing: 
Wrangler jeans
Be&d sneakers
New Look top and necklace
Zara blazer
I’m wearing:
Zara jacket
Fornarina jeans
C&A T-shirt
Michael Kors sunglasses

I’m wearing: 
C&A top and bandeau
Esprit pants

I’m wearing: 
Bensimon sneakers
Esprit blouse
Zara blazer
7fam pants

Nathalie