Julie// Outfit: Team Wang

Hoi! In deze post wil ik jullie een nieuwe outfit laten zien. Ik heb een leather-look legging aan en daarop een top van Alexander Wang x H&M. Die zat in de goodiebag toen Nathalie naar het persevent ging dus die is niet te verkrijgen in de winkel. Daarover heb ik een vest aan van Primark en natuurlijk ook mijn witte Nike air maxen! Laat me weten wat jij er van vindt in de comments!
ENG:  Hi there! In this post I want to show you a new outfit. I am wearing leather-looking leggings and above a top of Alexander Wang x  H&M but unfortunately this was in the goodiebag for the presale and therefore it’s not available in store. I finished this look with a vest from Primark and of course my white Nike air max! Let me know what you think of my outfit in the comments!

I’m wearing:
Vest: Primark
Pants: Vero moda
Top: Alexander Wang X H&M
Shoes: Nike
Earrings: H&M
Bag: Primark

Julie