Julie: Spring is in town

Summer is on his way to Belgium, finally time to wear some coloured outfits! A pair of beautiful sunglasses are really a must-have! Mine is from the brand Sephora, a while ago you could see it in Nathalie’s shoplog. We both got a pair of sunglasses with our purchases and I like them a lot. In this outfit I used gold accents on my shoes, belt and sweater. What do you think of my outfit?

                                                

De zomer komt eraan in België, eindelijk tijd om kleurrijke outfits te dragen! Een mooie zonnebril is dus echt wel een must-have! Die van mij is van het merk Sephora, een tijdje geleden kon je hem al zien in Nathalie’s shoplog. We hebben beide een zonnebril bij onze aankopen gekregen en ik vind hem echt erg mooi! In deze outfit heb ik gouden accenten gebruikt op mijn schoenen, riem en trui. Wat vind jij van mijn outfit? 

Julie