Make-up of the day: Pink pop

Vandaag start ik met een nieuw soort posts. Mijn ‘make-up of the day’. Zoals jullie weten, hou ik echt enorm van make-up, tijd dus om dit wat meer te tonen op mijn blog. Ik hou niet zo van het swatchen van producten, dus laat ik jullie liever ineens zien hoe het er op mij uitziet. Voor deze look had ik zin in iets met veel kleur, de nieuwe zomerproducten van Dior zijn daar perfect voor. In de Dior Look Transat collectie zit een prachtig blauw oogschaduw palette en in hun andere zomer collectie, Dior Look It Lash zitten enkele kleurrijke eyeliners, zoals deze roze. Om mijn huid een mooie zomerse glow te geven heb ik gebruik gemaakt van de Diorskin Nude Shimmer powder. Laat me zeker weten of jullie deze look mooi vinden en of jullie vaker dit soort posts willen zien! 
ENG: I’d like to introduce you to a new kind of posts on my blog! My make-up look of the day. As you know, I love make-up, so it’s time to bring this a bit more to my blog. I’m not a big fan of swatches, so I’d rather just show you how it looks on me. For this look, I wanted to go for colour, the new summer products from Dior are just perfect for that. The Dior Look Transat collection features a beautiful blue eyeshadow palette and their other summer collection Dior Look It Lash has some colourful eyeliners, like this pink one. The Diorskin Nude Shimmer Powder gives my face that extra summer glow. Be sure to let me know if you like this look and if you would rock it yourself! Hope you enjoyed this post!

Nathalie