Natuurlijk vind ik dat ik mijn eerste post over enkele handtassen moet schrijven!
Ik ben laatst naar de sample sales geweest van Fashion Club 70 (een gigantische showroom in Antwerpen), en ik heb twee tassen van Guess gekocht. De eerste heeft een heel zachte kleur en past volgens mij bij elke outfit!

Of course I think I should start my first post with some lovely bags!
I’ve been to the sample sales of Fashion Club 70 (a huuuuuge showroom in Antwerp) this week, and I bought two bags from Guess. 
The first one has really soft colours and I think they fit almost every outfit! 

De tweede is een klassiek model. Deze is groter, zodat mijn schoolboeken of portfolio er goed in passen. Dit is volgens mij een tas die ik nog lang zal dragen! 
The second one is a very classic black one. The size is bigger, so my schoolbooks or book for castings fit well in it! I think this one is an all time classic, which I will be wearing for a long time.
Er is ook nog een derde handtas die ik jullie wil tonen. Deze kocht ik ook op dezelfde sample sale maar een seizoen terug. Het is een handtas van Just Cavalli voor deze zomer en ik ben er verzot op! Houden jullie ook van dit roze? Ik kijk echt uit naar de zon, zodat ik deze wat meer kan dragen! 
There’s also a third one I want to show you, because I also bought this one on the sample sales last time. It’s a Just Cavalli bag for this summer! I’m totally in love with it! Don’t you love this pink colour? I’m so looking forward to the sun, so I can wear it more!
Welke is jouw favoriet?
Which one is your favorite?
Nathalie