Nailcolour this week: Pastelpink!

Hi! Deze week waren mijn nagels in onderstaand kleurtje, pastelroze. Ik vind het een hele mooie kleur en ik moet zeggen dat de nagellak heel goed blijft zitten! Helaas heb ik momenteel wat minder tijd om te bloggen, aangezien de examens eraan komen. Mijn eerste examen is volgende vrijdag al en dan nog statistiek van een volledig schooljaar. Dit is wel het zwaarste examen, dus daarna heb ik opnieuw meer tijd. Ik word wel helemaal vrolijk van het weer, echt aangenaam om tussendoor even op terras te gaan zitten in de zon. Daarom heb ik deze week voor een heel zomers kleurtje gekozen dat ik graag wou delen. Maar degenen die niet zot zijn van nagellak, deze week komt er zeker nog een outfitpost aan! Tot dan wens ik alle medestudenten alvast heel veel succes bij het studeren!

Hi! This week my nails were pastelpink, as you can see in the picture below. I think it’s a very pretty colour, and I have to say it’s good quality! Unfortunately I’m having less time to blog, because of my exams. My first exam is already next friday and the worst thing of it, is that it’s statistics from a whole year. But it’s the most difficult exam, so I’ll be having more time after it. I do have to say I really get happy from this weather. It’s great to take a break and sit in the sun for a few minutes. This week I’ve chosen for a colour that’s totally summer-proof, so I wanted to share it with you. But those that aren’t crazy about nail polish, don’t worry, I’ll have an outfitpost later this week! Till then I already wish other students good luck with studying! 
Nail polish from Kiko

Nathalie