Nails: disco blue

Tussen het leren door, even een snelle post met detailfoto’s van mijn nagels die je op de vorige outfitpost zag . De nagellak die ik heb gebruikt van Mac is normaal heel donker, en met die glitters erover gaf het echt een prachtig effect! Ik had niet gedacht dat het er zo ging uitzien maar was heel tevreden! Wat vinden jullie ervan? Ik ga terug achter mijn boeken kruipen ;-).
ps: je kan nu ook je emailadres invullen (zie rechterzijbalk) en een mailtje ontvangen wanneer we een nieuwe post hebben gepubliceerd!
In between studying, I’m posting a quick post with closer pictures of my nails which you could see on my last outfitpost. The nail polish from Mac that I used, is normally very dark, those glitters on top gave a gorgeous effect! I didn’t think it would look like this and I was happy with the result! Do you like it? I’m going back to my study-mode now ;-).
ps: you can now subscribe with your email.Check the sidebar on the right!

Nathalie