Neon on my nails

Omdat ik niet bepaald vrolijk word van naar buiten te kijken, besloot ik vandaag zelf een beetje voor een zomergevoel te zorgen. Mijn nieuwe nagellak in neon-geel uittesten die ik op de Pronails verkoop heb gekocht was hiervoor ideaal! Nu ben ik er zelf nog niet uit of ik het geweldig vind of eerder afgrijselijk. Momenteel ziet het er nogal wat extreem uit, maar langs de andere kant kan ik al de hele tijd niet stoppen met ernaar te kijken! Volgens mij is dit kleurtje echt wel leuk als je op vakantie bent en een kleurtje hebt. Wat betreft een outfit zie ik dit kleurtje perfect passen met een volledige outfit in neon of een outfit volledig in het zwart (om het meer te laten opvallen) met enkele neon accessoires. 

Because looking outside doesn’t make me feel so happy at this moment, I decided to bring the summer myself ;-). My new nail polish in neon-yellow that I bought at the Pronails sale is perfect to do this. I’m not really sure if I like it or just think it looks rather horrible, but I must admit, I can’t take my eyes of it! I think this colour could be great when you’re on vacation and you have a nice tan. Would look great with a complete neon outfit or in a total black outfit with some neon accessories to make this yellow colour really pop! 

I used these products Pronails hardener base coat and nail polish and Kiko top coat

Om dit resultaat te verkrijgen heb ik wel drie laagjes aangebracht. In het echt ziet het er nog opvallender uit dan op de foto! Wat vind jij ervan? Zou jij je nagels in dit kleurtje lakken?
To get this result I applied three layers of the yellow colour. In real life the colour looks more intens than on the picture! What do you think? Would you use it?

Nathalie

Ps: don’t forget we’re having a giveaway when we reach 50 followers!