New in!

Gisteren heb ik dit kraagje gekocht in New Look. Ik wou al een tijdje een collar maar de kanten versie vind ik maar niets! Deze met steentjes is perfect wat ik wou (bedankt Ine voor de tip ;-)). Daarnaast wou ik iets vinden dat past bij mijn nagellakkleurtje nu neon toch helemaal trendy is. Eerst was ik vooral op zoek naar een mooie ketting in dit neon-geel, maar helaas heb ik die niet gevonden zoals ik wou. Omdat ik eigenlijk alleen maar zilveren of gouden oorbellen kan dragen, koop ik normaal geen oorbellen in ketens, maar deze waren een goede oplossing en voor 2,95 euro kon ik ze niet laten liggen :-). 
Yesterday I bought this collar at New Look. I wanted a collar for a while, but I don’t like the ones that look so oldschool! This one is exactly what I wanted (thx to Ine for letting me know). Because neon is so trendy now, I also wanted something that would fit my new nailcolour. First I was looking for a nice necklace in neon-yellow, but I didn’t found what I was looking for. I normally don’t buy earrings at stores like H&M, because I can only wear gold or silver. But these ones were a good solution and I couldn’t resist because of the small price (€2,95). 

Which one do you like more? 

Nathalie