New in: Name Necklace

Misschien herinner je je nog dat ik voor mijn verjaardag een zilveren naamketting heb gekregen. Sindsdien wou ik ook erg graag eentje in het goud, omdat ik toch wel graag mijn juwelen afstem op elkaar. Mijn nieuwe ketting komt via mijnnaamketting.nl en je kan hem hier vinden. Na een week kwam hij aan in een leuk doosje. Bovendien vind ik dat de prijzen erg goed meevallen en mijn lezers krijgen 10% korting met de code CURLS! Vind je hem mooi? 
                                          
ENG: Maybe you remember that I got a silver necklace with my name for my birthday. Ever since I really wanted a golden one too, because I like to match my jewelry. My necklace is from mijnnaamketting.nl and you can find the same one here. After a week my necklace arrived in a cute box. I think the prices are really nice and my readers get 10% off with the code CURLS! They have free worldwide shipping too! Do you like my new necklace?

Ps: Did you already join my give-away to win a $30 voucher from Chicnova?

Nathalie