New in: Ray-Ban

I’m wearing these new Ray-Ban sunnies all the time here in Turkey. I didn’t bring my D&G sunglasses, because I really need those to drive in my car so I really don’t want to loose them. 
Ik draag deze nieuwe Ray-Ban zonnebril altijd hier in Turkije. Ik heb mijn D&G zonnebril niet meegenomen, omdat ik die echt nodig heb om met de auto te rijden en dus zeker niet wil verliezen.

I’ve ordered these sunglasses on SmartBuyGlasses and I’m really happy about the service. I’ve received my package 1,5 week after my order. They also give you a free kit to clean and adjust your sunglasses. I will show you an outfitpost soon with my new sunnies ♥ !
Ik heb deze zonnebril besteld op SmartBuyGlasses en ik ben heel tevreden over de service. Ik heb mijn pakketje aangekregen anderhalve week nadat ik het had besteld. Ze geven je ook een gratis pakketje om je bril schoon te maken en aan te passen. Ik zal binnenkort een outfitspost posten met mijn nieuwe zonnebril ♥ !

What do you think of my new sunglasses? Check out SmartBuyGlasses for more sunnies at low prices!
Wat vind je van mijn nieuwe zonnebril? Neem eens een kijkje op SmartBuyGlasses voor nog meer zonnebrillen aan lage prijzen!

Nathalie

Ps: This is post nr 100, wow!