New in: Reebok RealFlex sneakers

Tijdens het event van Estée Lauder kreeg ik deze mooie Reebok RealFlex sneakers! Op de zool zitten kleine en grote RealFlex-sensoren, die enerzijds voor flexibiliteit zorgen en anderzijds schokken opvangen tijdens bv joggen. Ik vind ze erg aangenaam en het kleurtje is echt geweldig. 
                                             

ENG: During the event of Estée Lauder I received these pretty Reebok RealFlex sneakers! It has RealFlex-sensors on the shoe sole, which allows flexibility but also protects you from shocks when you are jogging. I really like them and I love the colour! 

In het zwart vind ik ze ook mooi. Leuke sportschoenen motiveren me echt om wat vaker te sporten. Tijdens de winter sport ik liever in huis, en hiervoor vind ik veel inspiratie op het youtube kanaal van Blogilates! Sport jij in de winter? En zoja, wat doe je van sport?

                                                                    


ENG: I think they also look cute in black. Sneakers like these really motivate me to work out more. During winter I prefer to sport inside, and I find a lot of inspiration at the youtube channel of Blogilates! How do you work out during fall/winter?

Nathalie