New in: YSL arty ring

Ooooohja! Deze beauty is van mij! Ik twijfelde heel erg om hem te kopen omdat ik gezien heb dat de ring kan verkleuren… Vervolgens wou ik in de plaats deze clutch van DvF kopen maar de meeste mensen vonden de ring leuker. Een groot dilemma dus! Uiteindelijk heb ik besloten om gewoon te wachten en te kijken of één van beide in solden zou komen. De arty ringen zijn nu -30% dus die kans kon ik écht niet laten liggen! Ik koos voor de blauwe want deze kan je zowel in de zomer als in de winter dragen en die goude glittertjes (je ziet ze niet zo goed op de foto’s) in de steen zijn echt prachtig! Ik ben aan het denken om hem ook in nude kleur te kopen als de prijs nog zakt! Vind je hem mooi? Ik ben er alvast verliefd op!
                                           

ENG: Ooooh yes! This beauty is mine! I was doubting a lot about buying him because the ring can loose it’s colour… When I knew that, I was thinking about buying this DvF clutch instead but most people liked the ring the most. One big dilemma as you can read. I decided to wait and see if the clutch or the rings would be in sales. The rings are now 30% off so I just couldn’t resist! I bought this blue one because you can wear it in summer and winter and the golden glitters in the stone (you can’t see them really well in the pictures) are simply gorgeous! I’m thinking about getting a nude one too if the price will go down even more! Do you like my new ring? I’m already in love, that’s for sure!


 

Nathalie