NOTD: autumn proof

Het is een tijdje geleden dat ik nog een NOTD heb gemaakt. Zoals je wel weet ben ik wel eens graag creatief op mijn nagels. Gisteren wou ik graag iets subtiel maken, geschikt voor de herfst maar toch met iets extra. Wanneer ik mijn wiel van Primark zag, met allemaal decoratie in, wist ik dat ik daar eens iets mee moest doen. De juwelen zijn van Boutique Minimaliste, je moet zeker eens gaan kijken want Marta maakt echt supermooie juweeltjes… Meer foto’s hieronder!
                                       

ENG: Hi loves, it’s been way to long since my last NOTD. As you all know I like to get creative from time to time on my nails. Yesterday I really wanted to create a subtile look, perfect for autumn, but still with something extra. I saw my wheel from Primark with all kinds of nail decoration and I knew I just had to do something with it! The jewelry is from Boutique Minimaliste! You should check her out, she makes beautiful things… More pics below!

Nathalie