NOTD: Dripping nails + my new arty ring !

Dripping nails
Ik krijg regelmatig vraag voor meer nailarts te doen en het was écht hoog tijd om nog eens eentje te maken. Ik vind het zelf superleuk maar soms vind ik gewoon de tijd helaas niet. Dripping nails vind ik erg mooi en met een penseeltje was het ook enorm makkelijk. In deze post maken jullie ook kennis met mijn nieuwe arty ring. De nude was plots uitverkocht en toen het tussen de rode en roze ging, ben ik voor roze gegaan omdat die veel beter bij mijn kleding past. Als er spotten op schijnen zit er een parelmoer schijn is, hij is écht supermooi! Wat vind je van deze dripping nails?
                                                   
ENG: I get a lot of requests to make more nailarts and it was about time to make one. I love doing it but sometimes I don’t find the time. I like dripping nails a lot and with a pencil it was really easy. In this post you also meet my new arty ring. The nude one was sold out very quick and when I had to choose between pink or red I went for the pink one because it suits my wardrobe more. I’m really happy with it, when the spots shine on my ring it has a gorgeous shine! What do you think of these dripping nails?


pink arty ring dripping nails
opi kiko purple pencil
The products that I used

Nathalie