Outfit: Alice Temperley x JBC jacket

Hi! Bij deze outfit heb ik het jasje van Alice Temperley aan uit de JBC collectie. Ik vind het jasje heel cool en het is makkelijk te combineren. Ik zit sinds september op een andere school zonder uniform, in tegenstelling tot mijn vorige school, superleuk! Ik wou al lang een grijze broek en heb eindelijk één gevonden die ik mooi vind en mijn grijze All Stars passen er goed bij. Het t-shirt heb ik samen met de broek gekocht in c&a. Het t-shirt vind ik heel leuk omdat er zowel studs opzitten als een doodshoofd. Dit is mijn favoriete outfit momenteel, hopelijk vinden jullie hem ook leuk!

Hi! In this outfit I’m wearing the jacket by Alice Temperley and JBC. I think it’s a really cool jacket and it’s easy to combine. I’m at a different school now and there isn’t a uniform. I had one at my previous school so I’m happy now! I wanted a grey pants and have finally found one that I like, my grey All Stars fit well with it. I bought the t-shirt together with the pants in c&a. I really like the t-shirt because it has studs and a skull. This is my favorite outfit at this moment, I hope you like it too!Nail art done by Nathalie, you like?

 

I love the studs

I’m wearing:
Jacket: Alice Temperley for JBC
Shoes: Converse all stars
T-shirt & pants: c&a

Julie