Outfit: all black

Hi lieverds, tijd voor een nieuwe outfit! Ik heb me eindelijk een nieuwe lens gekocht en mezelf wat basis photoshop dingen aangeleerd om mijn foto’s wat te bewerken, moest je het merken dat mijn foto’s (hopelijk) beter zijn ;-). Twee nieuwigheden in mijn kleerkast: dit schattige Oakwood tasje en dit rokje van H&M. Vandaag krijg ik een haar make-over bij Maison Maité, ik ben benieuwd! Volg me zeker op instagram om als eerste het resultaat te zien! @curlsandbags
ENG: Hello sweeties, time to show you a new outfit! I finally bought a new lens for my camera and I learned some basic photoshop tools to edit my pictures, in case you might notice that they look (hopefully) better ;-). Two new additions to my closet: this cute Oakwood bag and this H&M skirt. Today I’m getting a hair make-over at Maison Maité, so exciteeeed! Follow me on instagram and be the first to see it! @curlsandbags

I’m wearing:
Sweater: C&A
Skirt: H&M
Bag: Oakwood
Boots: Sam Edelman
Tights: DIM

Nathalie