Vorige week ben ik gaan shoppen in Breda. Nederland vind ik echt leuk om in te winkelen omdat er zoveel smalle, gezellige straatjes zijn. Ik droeg mijn nieuwe trui en broek van Naf Naf, die ik op hun shopping night heb gekocht. Ik wou graag een broek met een baroque print en deze is perfect omdat hij zo subtiel is! Ik draag hier ook mijn nieuwe Noosa shawl, die ik gekregen heb tijdens hun workshop. Ideaal om te dragen op een simpele trui zoals deze! 
Last week I went shopping in Breda. I really like shopping in The Netherlands because there are a lot of small shopping streets that have a cosy atmosphere. I was wearing my new sweater and pants from Naf Naf, that I bought at their private shopping night. I wanted baroque pants for a while now, and I really like this one because the print is subtile. I’m also wearing my new Noosa shawl. I received it when I was at their workshop, perfect to wear on a simple sweater like this one!I’m wearing: 
Coat: Vero Moda
Scarf: Noosa
Sweater: Naf Naf
Pants: Naf Naf
Belt: Di Cintura
Shoes: River Island
Bag: Kathy Van Zeeland
Bracelet & Charms: Swarovski

Ik wil jullie ook nog laten kennis maken met Mint, waar ik vandaag even ben geweest. Dé place to be voor heerlijke koffie’s (en salades)! Ik denk dat de foto hieronder wel genoeg zegt. Zeker een bezoekje waard als je van koffie houdt en wanneer je in Antwerpen bent!

I also want to tell you about this place I went to today, called Mint. They have amazing coffee’s (and salads)! Just check the picture below and see for yourself! Definately a must-visit place if you like coffee and when you’re in Antwerp. 

Nathalie