Outfit: bikini part I

Mijn nieuwe bikini hebben jullie al in een vorige post gezien, maar het is in mijn ogen toch iets volledig anders om een bikini aan te zien. Mijn bikini is van Blue Glue bikinis, het roze kleurtje en de franjes eraan vind ik echt leuk! Ik draag mijn haar vaak opgestoken aan het zwembad, het ziet er leuk uit en houdt je haar droog. Ik heb echt een hekel aan de geur van het zwembad in mijn haar! Wat vind je van mijn nieuwe bikini? Like zeker de facebook pagina van Blue Glue Bikinis voor meer leuke bikini’s. 
                                            

ENG: You’ve already seen my new bikini in a previous post, but I think it’s completely different to see it on me! My bikini is from Blue Glue bikinis, I really love the pink colour and the ruffles on it! I often wear my hair up at the swimming pool or beach because I think it looks cute and it keeps your hair dry! Do you like my bikini? Be sure to like the Blue Glue bikinis facebook page for more cute bikinis.

Nathalie