Outfit: Bikini part II

Wauw Spanje is precies al een eeuwigheid geleden als ik naar deze foto’s kijk. Gelukkig kan ik mijn Blue Glue bikini’s ook hier nog aan doen! Deze bikini is mijn favoriet, het schattige broekje en het roosje dat aan het bovenstukje hangt, echt supercute! Als ik naar deze foto’s kijk, krijg ik onmiddellijk een glimlach op mijn gezicht en ik hoop dat jullie ze ook erg leuk vinden om naar te kijken. Mijn andere bikini kan je hier bekijken. Heb jij nog vakantieplannen in het vooruitzicht?
                                
ENG: Wow, Spain seems like forever ago when I look at these pics. I’m so happy that I can wear my Blue Glue bikinis in Belgium too now! This bikini is my favorite one because of the cute bottoms and the little rose at the top. When I look at these pics I get an instant smile on my face and I hope you’ll feel the same way. You can have a look at my other bikini here. Do you still have a vacation planned?I’m wearing: 
Bikini: Blue Glue bikinis (like them on facebook!
Sunnies: D&G (similar here)
Hat: H&M
Bag: Kipling
Beach mat: Tommy Hilfiger

Nathalie