Outfit: black, grey and mint

Laten we de nieuwe week inzetten met een outfitpost! In deze periode draag ik wel graag zwart en grijs. Het vestje zorgt ervoor dat het toch nog wat vrolijk blijft. Ik draag hier ook mijn nieuwe Sweetshirts t-shirt, die superwarm en zacht is! 
Let’s start the new week with an outfit post! In this time of the year I like wearing black & grey. The jacket makes it a bit more colourful. I’m also wearing my new Sweetshirts t-shirt here, which is sooo soft and warm!

Thinking about selling this bag, if you’re interested, let me know!

I’m wearing:
T-shirt: Sweetshirts (find it here)
Jacket: Zara (also seen here)
Bag: Kathy Van Zeeland
Scarf: Annarita N
Boots: unknown
Pants: 7FAM (also seen here)
Belt: Di Cintura

Op simpele t-shirts als deze zou ik altijd een sjaal of opvallende ketting dragen (zeker als je net als ik een redelijk grote borstomvang hebt), maar ik wou je even tonen hoe mooi hij aansluit. Verder heb ik niet veel te vertellen dus ik ga het hierbij laten, ik wens jullie alvast een fijne week toe en ga eens aan wat schoolwerk beginnen! 
I would advise to wear a scarf or statement necklace on basic t-shirts like this (especially when you have boobs like me), but I’m just showing you the great fit of it. Don’t have a lot to tell you, so I’m gonna leave you with this, wish you a lovely week and start with some school work!

Nathalie