Outfit: Blue skater skirt

Dag lieverds, even een snelle outfit post! Ik heb nog twee leuke video’s gepland voor jullie maar eerst moet ik nog de tijd vinden om ze te bewerken. Het is nog steeds erg druk in mijn ijszaak en met het freelance werk dat ik er nog bij doe, maar ik hou wel van een druk leven ;-). Ik hoop dat jullie deze outfit leuk vinden en geniet van jullie weekend!
ENG: Hi sweeties, just a quick outfit post! I still have two really fun videos for you guys but I need to find the time to edit, because that always takes a while. Life is still pretty busy with the gelato shop and some freelance work that I do, but I like busy ;-). Hope you like the outfit and enjoy your weekend! 
I’m wearing:
Skirt: Asos 
Top: Primark 
Bag: Just Cavalli
Shoes: Guess
Necklace: Zara

Nathalie

Pics by Grietje