I’m having a study-break so I’m writing a new post. My sister just had her last exam (and yes I’m yealous of those high school easy exams that just take a week) and is in the city with a friend. Monday I’m having my last exam, and I’m looking forward to it. Hopefully my results are also something to look forward to. 

So what I want to tell you about this outfit is that I made those shoes myself. I’ve read this article on elle.be and it looked so tempting to try it myself. It took me a lot of time but it was fun! I just don’t know what I think of it yet. At some way I like it, but then sometimes I think it looks strange. So what better way then showing you guys? I kept the outfit simple & black, because A) You can see the shoes better and B) weather wasn’t tempting me to wear a lot of color. 
Also these pictures show my ombre hair very well, but I like it more when I put more curls in it, which you will see soon! I’m also trying to find nice backgrounds for my outfitpictures, because I know the last ones weren’t that great.

Ik heb een studeerpauze, dus tijd voor een nieuwe blogpost. Mijn zus heeft juist haar laatste examen achter de rug (en ja ik ben jaloers op die gemakkelijke examens van de middelbare school die maar een week duren) en is naar Antwerpen met een vriendin. Maandag heb ik mijn laatste examen, waar ik naar uitkijk. Hopelijk zijn mijn punten ook iets om naar uit te kijken.

Wat ik jullie wil vertellen over deze outfit is dat ik deze schoenen zelf gemaakt heb. Ik las dit artikel op elle.be en het zag er echt verleidelijk uit om zelf te proberen. Het heeft me veel tijd gekost, maar ik vond het wel leuk om te doen! Ik weet alleen niet goed wat ik ervan vind. Soms vind ik ze wel leuk, maar op andere momenten vind ik het wat raar staan. Daarom laat ik het aan jullie zien, zodat jullie je mening kunnen geven! Ik heb de rest van de outfit zwart en eenvoudig gehouden omdat A) je de schoenen zo beter ziet en B) het weer me niet echt warm maakte om veel kleuren te dragen. 

Deze foto’s tonen jullie ook goed mijn ombre haar, maar ik zie het wel liever als ik er wat krulletjes in leg, wat je binnenkort ziet! Ik ben ook op zoek gegaan naar wat mooiere achtergronden voor mijn outfitfoto’s, aangezien de laatste niet echt geweldig waren.

I’m wearing: 
Top: H&M
Necklace: Friis & company
Bag: Be-angeled
Blazer: Zara
Pants: Seven for all mankind
Watch: Swatch
The making off 😀

So are these shoes hot or just absolutely not?

Nathalie