Outfit: Count your blessings not your problems

Natuurlijk heb ik al direct mijn nieuwe Zara spullen en mijn arty ring aan! Ik ging gisteren naar Primark maar kocht er enkel hetzelfde jumpsuitje als Zenna. Ik vond er ook een XXL donut voor €2 waar ik heel blij mee ben want mijn andere is écht te klein voor mijn haarbos. Anyway, vandaag wil ik jullie voorstellen aan Sevenly. Sevenly ontwerpt elke week nieuwe t-shirts en bij elke aankoop wordt er $7 geschonken naar een goed doel. Elke week is er een ander goed doel en ik vind dit écht een goed concept! Mijn t-shirt is ook van Sevenly en er staat op ‘count your blessings, not your problems’. In mijn ogen zou iedereen wel eens wat meer mogen denken aan hoe gelukkig we zijn om gezond te zijn en in een normaal land te wonen… Neem zeker eens een kijkje op hun website, ze posten ook altijd filmpjes in verband met het goed doel dat ze die week steunen, telkens heel interessant en ook een eye-opener
                                                
ENG: Totally wearing my new Zara buys and my new arty ring here! I went to Primark yesterday but I only bought the same jumpsuit as Zenna. I also found an XXL donut for €2 though, very happy with that because the donut that I had was really to small for my hair. Anyway today I want to give you some more information about Sevenly. Sevenly offers new t-shirt designs every week and with every purchase they give $7 to a good cause. The good cause is different every week and I think that’s an amazing concept! My t-shirt is also from Sevenly and it says ‘count your blessings, not your problems’. I think everyone should think about it a bit more often how good we have it, being healthy and living in a normal country… Be sure to check out their website, they also post movies about the cause they’re supporting, which is always very interesting to see and an eye-opener at same time.

I’m wearing: 
Ring: YSL (in sale here!)
Shoes: Zara (similar here)
Vest: Zara
Pants: Cimarron
T-shirt: Sevenly

Wat vinden jullie van mijn outfit en het Sevenly concept? Like zeker ook hun facebook pagina om op de hoogte te blijven van de verschillende goede doelen die ze steunen! Ik wil ook Zenna even bedanken die deze foto’s heeft genomen. Haar outfit moet ik jullie ook even tonen want ze zag er geweldig uit! 
                                                

ENG: What do you think about my outfit and the concept of Sevenly? Be sure to like their page on facebook so you know which good cause they are supporting every week. I’d also like to thank Zenna for taking these pictures. I just have to show you her outfit because she looked stunning! 
Nathalie