Outfit: Cut out dress

Mijn vriend had plots het idee om een oldtimer te kopen, wat een perfect accessoire voor deze outfit shoot! Ik ging samen met mijn zus op zoek naar een mooie achtergrond en we hebben een mini-roadtrip gedaan in de oldtimer met z’n tweeën. Ik draag hier mijn nieuw jurkje van Lashes of London en ik vind de cut out met die schattige hartjes echt geweldig! Alleen zou ik willen dat merken hun korte kleedjes 5-10 cm langer zouden maken voor grote meisjes zoals mij ;-). Zou jij een jurkje met cut outs dragen? 
                                       
ENG: So my boyfriend had the idea to buy an oldtimer. Perfect accessory for this outfit shoot if you ask me! Me and my sister went on a hunt to find some beautiful flowers for the background and had a little oldtimer-roadtrip. I’m wearing my new dress from Lashes of London and I just LOVE the cut out with those cute hearts! I just wished all brands would make their mini dresses 5-10 cm longer for tall girls like me ;-). Would you wear a dress with cut outs?

I’m wearing: 
Necklace: New Look
Shoes: Liu Jo
Sunglasses: Sacha (here)
Bag: Just Cavalli
Nathalie