Outfit: Denim & Leather

Vandaag ga ik het kort houden want ik heb de afgelopen drie dagen gewerkt (morgen moet ik weer werken), ik moet studeren voor mijn volgend examen en ben net terug van het ziekenhuis omdat ik tante ben geworden! Deze outfit droeg ik eerder deze week. Ik hou echt van de combinatie jeans en leder. Hopelijk jij ook!
Hi guys, I’m gonna keep it short today because I’ve been working the past three days (and tomorrow), I have to study for my next exam and I just came from the hospital because I’m an aunt now! I wore this outfit earlier this week. I just love the combination of leather and denim! Hope you like it too!


I’m wearing: 
Denim shirt: Only (similar here)
Pants: 7FAM (similar here)
Shoes: Supertrash (find it here)
Coat: Vero Moda
Necklace: h&m
Belt: Noosa
Bag: Friis & Company
Cap: Tommy Hilfiger

Ik ben ook eindelijk eens naar Jili Bubble Tea kunnen gaan! Alles over hun concept kan je in deze post lezen. Ik vind het echt leuk om in de fruitpareltjes te bijten, zodat al de smaak vrij komt! Wanneer je in Antwerpen bent, zeker eens proberen! Je kan meer info vinden op hun facebookpagina.
I also finally went to Jili Bubble Tea! You can read all about the concept in this post. I really love it when you bite on the bubbles and all the flavour comes free! If you’re in Antwerp, be sure to try it. You can find all information on their facebook page.

Nathalie