Outfit: Discovering Milan!

Nadat we aangekomen waren in Milaan, ben ik gezellig met mijn vriend iets gaan eten. Uiteraard wou ik meteen mijne nieuwe broek aandoen die ik gekocht heb op het evenement ‘Shop straight from the catwalk’. Hoge hakken eronder en mijn t-shirtje van Pepe jeans aan! De ray-ban wayfarer en het armbandje met studs zorgt volgens mij voor een iets stoerder effect. Wat vinden jullie van deze outfit?
After arriving in Milan, I had dinner with my boyfriend. Of course I wanted to wear my new pants that I bought at the event ‘Shop straight from the catwalk’. I wear it with high heels and my t-shirt from Pepe jeans. I think the Ray-ban wayfarer and the bracelet with studs make it (a little) rock n roll ;-). What do you think of this outfit?

Sunglasses: Ray-ban Wayfarer
T-shirt: Pepe Jeans
Pants: Seven for all mankind
Shoes: New Look
Watch: Swatch
Bracelet: Di Cintura
Handbag: Kathy Van Zeeland
Nathalie