Esprit heeft een ‘Style Battle’ georganiseerd en met de eerste ronde moesten we onszelf stylen volgens het thema ‘Travel in style’ en dit is wat ik ervan gemaakt heb. Deze week kreeg ik een mailtje dat ik door ben naar de volgende ronde!! Ik moet nu zaterdag 27 april mensen stylen in de winkel van Esprit in Antwerpen, kom me dus zeker even bezoeken! Als ik nadien de wedstrijd zou winnen dan win ik 1000 euro shoppinggeld en mag ik ook een shoot in Glam*it stylen! Wat vind je van mijn outfit?
                                                           

Esprit is organising a style battle and at the first round we had to style ourselves in the theme ‘travel in style’, this is what I came up with. This week I received an e-mail that I passed to the next round!! I will be styling people in the Esprit store in Antwerp on the 27th, so be sure to drop me a visit. If I win the battle  I get 1000 euro to shop at Esprit and I can style a shoot for Glam*it! Do you like my outfit? 


I’m wearing: 
Pants: 7FAM (similar here)
Shirt: Only by Sans-online.nl (similar here)
Bag: Just Cavalli
Hat: Esprit
Necklace: H&M
Shoes: River Island

Pictures are taken by my sweet blogger friend Inge from Fashion En Vie!

Nathalie