Ik ben terug uit Turkije! Sorry dat we deze week zo weinig hebben gepost, maar Julie is terug met school begonnen en blogger was geblokkeerd in Turkije. Eindelijk kan ik jullie mijn outfit laten zien die ik droeg voor de bloggersnight bij JBC
I’m back from Turkey! Sorry that we didn’t post much this week, but Julie started school again and blogger is blocked in Turkey. Finally I can show you my outfit I was wearing for the bloggersnight at JBC

Uiteraard wou ik mijn nieuwe spullen dragen, vooral mijn glitter loafers en mijn nieuwe armband! Volgens mij gaan we veel glitter loafers zien deze herfst in zilver, zwart & goud. Ik heb al gelijkaardige gespot in het zilver bij Forever 21. De visagiste heeft de bekende Kate Moss lippenstift gebruikt bij me. Ik ben echt fan om af en toe je lippen met een kleurtje te accentueren! 
Of course I wanted to wear some of my new items, especially my glitter loafers and my new bracelet! I think we’ll be seeing glitter loafers a lot this fall in silver, black & gold. Already spotted some silver ones in Forever 21. The make-up artist used the well-known Kate Moss lipstick on my lips. I really like an accent on the lips from time to time! 

oh yes I can telephone and pose: multitasking all the way!

I’m wearing: 
Blazer: Zara (also seen here)
Top: Scee (also seen here)
Jeans: Fornarina
Shoes: Miista (find them here)
Bag: Be-Angeled
Bracelet: Cristel Ball (find it at The Public Image)

Hope you like my outfit! 

Nathalie