Outfit: Green Asos dress

fashion blogger, green, lace, asos, dress, candy bag, furla
Mijn laatste outfit van mijn reis naar Italië. Het waren er niet zoveel, wat vooral komt omdat de zomer op zijn einde loopt en ik het gevoel had alles al wel eens getoond te hebben op mijn blog. Dit jurkje hebben jullie nog niet gezien, wat vreemd is aangezien ik het al van april heb. Een etentje met mijn vriend was de ideale gelegenheid om het eindelijk aan te trekken. Meer dan mijn twee favoriete items, mijn Supertrash schoenen en mijn Furla tas, heeft dit jurkje in mijn ogen niet nodig. 
                                      
ENG: My last outfit of my trip to Italy. I didn’t take so much outfit pictures, the summer is coming to an end and I feel like I’ve shown you everything. You didn’t see this dress before, which is weird because I bought it in April. A dinner with my boyfriend was the perfect occasion to finally wear this dress. All this dress needs are heels, and my beautiful Furla bag.


I’m wearing:
Dress: Asos
Bag: Furla
Shoes: Supertrash via Spartoo schoenen

Nathalie