Eindelijk heb ik na een drukke week tijd om mijn laatste outfit aan jullie te laten zien. Ik ben volledig fan van de ‘houndstooth’ print, dus aan dit rokje kon ik niet weerstaan. Ik heb het sportief gecombineerd, aangezien het een relaxte zondag was. De vest is van de Alice Temperley & JBC collectie. Ik heb deze echt al vaak naar school gedragen want hij is lekker warm en zit heel aangenaam!
I’ve had such a busy week! Finally some time to show you my latest outfit. I’m really into the houndstooth print, so I couldn’t resist buying this skirt. I’ve combined it really sporty for a lazy sunday. The vest I’m wearing is from the Alice Temperley & JBC collection. I’ve been wearing it a lot to school because it’s so warm and comfortable! 

I’m wearing: 
Top & skirt: C&A
Shoes: River Island (also seen here)
Handbag: Killah (also seen here)
Vest: Alice Temperley x JBC
Watch: Swatch
Bracelet: Juicy Couture
Lipstick: Deeply Adored by Mac Cosmetics
De ring heb ik van mijn oma gekregen dus ik weet niet welke ontwerper of merk het is. Vandaag ben ik trouwens naar de sample sale van Pure Diffusion gegaan. Ook morgen en overmorgen kan je er nog langs. Ze hebben echt leuke dingen! Meer info vind je in deze post. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad!
I’ve got the ring from my grandmother so I don’t know what designer/ brand it is from. Hope you all had a great weekend!
Nathalie