Outfit: Indian inspired look

Ohh ik ben zo blij met deze foto’s genomen door Maya! Prachtig weer, en ik draag hier één van mijn favoriete outfits van de laatste tijd. De top bestelde ik bij Sammydress en ik heb er echt al enorm veel complimenten op gekregen. Deze haarband van Maison Louise Collection is ook een favorietje, ideaal voor een snel en elegant kapsel! 
ENG: Aaah I love these pictures taken by the lovely Maya. Beautiful weather, and I’m wearing one of my favorite outfits of the moment. I ordered this top from Sammydress and I just love it, I received so many compliments on it! This headband from Maison Louise Collection is also one of my most loved items, it’s just perfect for a quick hairdo and you always look chique!

I’m wearing: 
Top: Sammydress (here)
Pants: Cheap Monday (here)
Bracelet: La Pomme de Loveley
Shoes: Primark
Bag: Furla
Jacket: Loavies (here)
Nails: Primark falsies

Nathalie