Outfit: last summer outfit

Nog een outfit die ik droeg tijdens mijn vakantie naar Turkije. Ik schat dat dit mijn laatste zomeroutfit is, ongeloofelijk dat de zomer weer zo snel voorbij is gegaan. Ik draag mijn nieuwe Ray-Ban zonnebril en vind de vorm van deze bril echt mooi! De armbandjes heb ik van mijn moeder gekregen. Het oranje armbandje kocht ze als kleine verrassing toen ik mijn laatste herexamen achter de rug had, zo lief! Het ander armbandje heb je hier al eens gezien. 
Another outfit from my vacation to Turkey. I guess this will be my last summer outfit. I can’t believe summer went by so quick. I’m wearing my new Ray-Ban sunglasses. I absolutely love the shape of it! I received the bracelets from my mom. She bought the orange one as a little present when I finished my last exam, so sweet! You’ve seen the other bracelet here


I’m wearing:
Sunglasses: Ray-Ban (find them here)
Earrings: Forever 21
Bracelets: unknown
Top: Soaked in Luxury (also seen here)
Skirt & Shoes: New Look

Nathalie