Outfit: Leather-looking skater skirt

Wat een verrassing was het toen er vorig weekend plots eens een warme dag was. Ik droeg deze outfit (met pantys uiteraard) naar het Tommy Hilfiger event. Ik ben echt superblij met mijn rokje dat ik eerder kocht voor 12,5 euro! Vandaag (en nog twee dagen deze week) werk ik als showroom model voor Jarice, een merk met erg mooie trouwkleding. Volg me zeker op IG als je enkele foto’s ervan wil zien (@curlsandbags)! Wat vind je van mijn outfit?
                                                    
ENG: What a suprise it was, when we had a hot day last weekend. I wore this outfit (with stockings) to the Tommy Hilfiger event. I love my leather-looking skirt that I bought earlier for 12,5 euro! I’m working as showroom model today (and two other days this week) for Jarice, who makes really stunning wedding dresses. Follow me on IG if you want to see pictures of it (@curlsandbags)! Do you like my outfit? 

royal blue prom gown
audressy
I’m wearing:
Skirt: C&A (here)
Shirt: Only (similar here)
Prom Gown: jojobride
Belt: Forever 21

Nathalie