Outfit: leo details

Ik denk dat ik (en Julie ook!) verslaafd ben aan de luipaard print! Ik draag hier mijn nieuwe t-shirt dat je in deze post al zag. Met de schoenen heb ik echt een haat-liefde relatie. Ik hou niet van zo’n sleehak maar mijn vriend heeft deze schoenen voor me gekocht. Na ze enkele keren gedragen te hebben, begin ik ze toch wel erg leuk te vinden! Wat vind jij van deze schoenen? 
I think I (and Julie too!) have an addiction to the leopard print! I’m wearing my new t-shirt that you’ve seen in this post. I’m a bit in a hate-love relation with these shoes. I really don’t like heels like this, but my sweet boyfriend bought these shoes for me. After wearing them a few times, I’m really starting to like them! What do you think about them? 

I’m wearing: 
Scarf: H&M
T-shirt: Happiness is a $10 tee
Blazer: Zara
Gloves: Unknown
Belt: The Sting
Pants: C&A (same as Julie)
Shoes: Ciao! Ragazzi
Bag: Be-Angeled (also seen here)

Nathalie