Outfit: Let’s go to the beach

Vandaag heb ik een ander soort ‘outfit’ post voor jullie. Mijn vriend nam deze foto’s met mijn nieuwe bikini en ik vond ze zo leuk dat ik ze gewoon moest delen! Als je er leuk wil uitzien op het strand heb je volgens mij vier dingen nodig: een supermooie bikini, een hoed, een leuke zonnebril en wat eenvoudige accessoires. Mijn bikini heb ik besteld bij bikinisonline.eu, bijna al mijn bikinis komen van daar, ik vind hun prints en fit geweldig! Als je nog een bikini voor deze zomer zoekt, zeker eens op hun website een kijkje nemen! Ik hoop dat jullie dit een leuke post vinden en al wat in een zomerse stemming komen. By the way, laat me zeker weten wat je van mijn gif vindt op het einde van mijn post, moet ik dit vaker doen? 
                                                                   
Today I have a different kind of ‘outfit’ post. My boyfriend took these pictures with my new bikini and I loved them so much I just had to share them! If you want to look cute on the beach, you need four things: A stunning bikini, a hat, sunnies and some simple accessories. My bikini is from bikinisonline.eu, almost all my bikinis come from there, I love their prints and fit! If you still need a bikini for upcomming summer, be sure to check their website. Hope you like this post too and that it can set you in a summermood. By the way, let me know what you think of my gif at the end of this post, should I make this more? 

I’m wearing
Bracelets: Just Julia & Silis
Necklace: Swarovski
Sunglasses: Ray Ban by Smartbuyglasses

Nathalie